Are you in the neighbourhood and like to do a drop inn? Check out the possibilities

Zwangerfit

Zwangerfit is een gecertificeerd programma dat ontwikkeld is door Core Academy.

De oefeningen zijn gebaseerd op Crossfit in samenspraak met bekken specialisten en zijn gescaled naar mogelijkheden voor zwangeren, net bevallen moeders of dames met zwangerschapsgerelateerde problemen zoals urineverlies, diastase recti (wijking van de buikspieren) of bekkenpijn.

De Zwangerfit cursussen bij Crossfit 071, worden gegeven door Rebecca van der Helm, zij is geregistreerd YVLO Zwangerfit docent® en heeft de Crossfit L1 cursus gevolgd. Zij wordt hierbij begeleid door het gezondheidscentrum De Waard bij Crossfit 071, in de persoon van Guus van Bolhuis, osteopaat. Hij neemt vooraf contact op met de deelnemers en zal een afspraak maken voor een korte screening als dat nodig is of gewild. Tevens is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen tijdens een inloopspreekuur, bij Guus.

Op deze manier dragen we zorg voor een deskundige begeleiding, wanneer u voor of na de bevalling graag weer wilt sporten, zonder dat u daar (zwangerschapsgerelateerd) klachten bij heeft of aan over houdt. Een gedeelte van de kosten van deze extra expertise, wat uniek is in Leiden en omstreken, kunt u mogelijk declareren bij uw zorgverzekeraar.

Ben jij een drukke moeder en wil jij graag meer energie, beter in je vel zitten, misschien wat kilo’s kwijtraken en aan een gezonde leefstijl werken? Het Zwangerfit programma is speciaal ontwikkeld voor moeders die stappen willen zetten op het gebied van beweging, gezonde voeding, ontspanning en mindset. Ze willen zichzelf op de eerste plek zetten en een gezonde leefstijl ontwikkelen die ze op lange termijn kunnen vasthouden.

Wat houdt het in?

Je traint één keer per week 60 minuten in het reguliere zwangerfit programma (zie de tijden hieronder). De trainingen zijn bij Crossfit071 en Fysio Doortast (locatie Schuttersveld, Leiden) , gevarieerd en op elk niveau mee te doen.

Lestijden:

  • Maandag 19:30u, locatie Fysio Doortast (Schuttersveld, Leiden) 
  • Dinsdag 19:30u, locatie Fysio Doortast (Schuttersveld, Leiden)
  • Woensdag 19:30u, locatie Fysio Doortast (Schuttersveld, Leiden)

Voordelen van Zwangerfit

  • Persoonlijke aandacht
  • Trainen op jouw niveau
  • Professionele begeleiding
  • Steun en motivatie van de andere moeders in de groep

Hoe?

Aanmelden?

Aanmelden kan via onderstaande link (via www.zwangerfitleiden.nl)

Aanmelden Proefles